Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Bygga om och lite annat

Pappan bygger om och ordnar och det blir så fint. Som med allt han gör blir det lite magiskt.

Den här gången bygger han om här på bloggen först av säkerhetsanledningar och sedan för att göra nytt och fint. Mamman blir alldeles rörd av det här nya utseendet på bloggen. Rörd och väldigt glad. 

Nu skall mamman sticka vidare på koftan till minsta dottern. Den är härligt färggrann och väldigt rolig att sticka. Roligast är att hon själv bestämt hur koftan skall se ut. Hon bestämmer väldigt bra dottern tycker mamman.

Pappan som byggt om på bloggen har nu förflyttat sig till utsidan för att gräva lite till vid altanen. Nu skall det förberedas för trappa och en till rabatt. Det kommer också att bli fint tror jag. 

Döttrarna har gett sig iväg till grannar för att hjälpa till med bärplockning och annat pyssel. Kanske får mamman idag plocka fram Saft-Maja ännu en gång denna sommar för att koka mer saft. Fast det förstås, jag borde nog baka lite mer bröd först. 

Hursomhelst sitter mamman just nu på altanen med familjehunden tätt intill och stickar bara ett varv till och kanske ännu ett innan det är dags att plocka i köket och tvättstugan.

Fin fredag till er.

Etiketter: Altan, blogg, bygga, mamman, maska, pappan, rabatt, säkerhet, stickning, varv

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.