Bygga om och lite annat

Pappan bygger om och ordnar och det blir så fint. Som med allt han gör blir det lite magiskt.

Den här gången bygger han om här på bloggen först av säkerhetsanledningar och sedan för att göra nytt och fint. Mamman blir alldeles rörd av det här nya utseendet på bloggen. Rörd och väldigt glad. 

Nu skall mamman sticka vidare på koftan till minsta dottern. Den är härligt färggrann och väldigt rolig att sticka. Roligast är att hon själv bestämt hur koftan skall se ut. Hon bestämmer väldigt bra dottern tycker mamman.

Pappan som byggt om på bloggen har nu förflyttat sig till utsidan för att gräva lite till vid altanen. Nu skall det förberedas för trappa och en till rabatt. Det kommer också att bli fint tror jag. 

Döttrarna har gett sig iväg till grannar för att hjälpa till med bärplockning och annat pyssel. Kanske får mamman idag plocka fram Saft-Maja ännu en gång denna sommar för att koka mer saft. Fast det förstås, jag borde nog baka lite mer bröd först. 

Hursomhelst sitter mamman just nu på altanen med familjehunden tätt intill och stickar bara ett varv till och kanske ännu ett innan det är dags att plocka i köket och tvättstugan.

Fin fredag till er.

Etiketter: Altan, blogg, bygga, mamman, maska, pappan, rabatt, säkerhet, stickning, varv

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Bygga om och lite annat”

  1. Bloggen blev jättefin. Jag brukar kolla in här hos dig ibland för att bli lite inspirerad. Jag har dock bara 3 barn, ser mig som hemmamamma och är till yrket utbildad språklärare. Ha en fortsatt trevlig sommar! Vänligen Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.