Gläder mig

Jag gläder mig så åt de här senaste dagarna. Åt dagar med ledighet, tillsammanstid och utflykter. Åt dagar då vi suttit vid havet och då vi träffat goda vänner. 

De goda vännerna skulle vi besöka en kort stund på en enkel fika men blev kvar alldeles för länge och njöt av varje sekund. Det är verkligen en nåd att träffa fina vänner, få prata om allt och inget och att se våra barn leka glatt tillsammans.

Mamman är så tacksam och hjärtinnerligt glad.

God natt till er.

Etiketter: fika, glädje, havet, mamman, tacksam, vänner

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.