Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Påskhelg

Nu är det helg igen. Påskhelg. Och vi har tillsammansledighet framför oss. Det är underbart.

Mamman har planterat vårblommor och pappan har rensat i rabatterna. Nu känns det som att våren är här.

  
Pappan har haft födelsedag och vi har sjungit, kramat, flaggat, ätit kaka med glass och lämnat över uppskattade presenter. Det är mysigt att fira varandra. Att visa hur mycket vi betyder för varandra. 

Det gör vi förstås varje dag men ändå känns det lite extra när det sjungs, hurras och lämnas över egengjorda presenter. ”Grattis Pappa”, skrivet av små händer där några bokstäver blir bakvända är oerhört vackert och känns fullkomlig kärlek.

Idag är det långfredag och vi har ätit frukost länge. Vid köksbordet sitter nu döttrar för att pyssla färdigt påskkort som de skall lämna till grannar i området imorgon. Mamman skall sticka lite mer på en tröja och sedan ordna runt här hemma med tvätt och annat.

Fin fredag till er.

Etiketter: döttrar, födelsedag, frukost, helg, ledighet, mamman, pappan, påsk, stickning, tröja

« »

© 2019 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.