Det är helg och mamman får vila. Inga väckarklockor som skär genom morgonen och vill att mamman skall upp och ut. 

Vi äter familjefrukost i lugn och ro och mamman stickar sedan lite på en tröja i väntan på melodikryss. Solen lyser in genom fönstren och pappan visar kort på krokus han sett i trädgården på morgonens hundpromenad. 

Det känns vår nu på riktigt. Trädgårdsprojekten tar form i huvudet och det skall bli så roligt att se allting börja växa igen. Att få se vad som klarat vintern och bli påmind om vad vi planterat var.  

Förkylningen är kvar och tröttar men mamman känner sig lite bättre nu när jag får vila. Melodikrysset ljuder ur den fina rosa radion. 

Med vänner löser vi färdigt krysset genom etern. Det är otroligt roligt att ge varandra ledtrådar och ordskojsa tillsammans så här på lördag morgon. Det ger mamman mycket glädje. För vännerna, krysset, familjefrukost, våren och trädgårdstankar är mamman tacksam idag.

Fin lördag till er.

Etiketter: familj, frukost, glädje, krokus, lördag, mamman, melodikryss, radio, stickning, tacksam, väckarklocka, vänner, vår