Visst borde mamman…

Städa lite, plantera, fröså, sortera tvätt eller i alla fall öppna dörren till växthuset. Det blir ju för varmt därinne annars borde jag ju tänka på. Men, nej se det gör inte mamman. Sitter kvar här på altanen med familjehunden tätt intill medan döttrar har roligt tillsammans alldeles utanför. För femtioelfte gången lyssnar mamman till Monty Don, engelsk trädgårdsfantast och programledare, som far runt i världen (märk väl detta spelades in långt innan Covid) för att besöka olika trädgårdar. Det är härligt att bli inspirerad och att få nya idéer till vår egen trädgård.

Här sitter nog mamman kvar ett litet tag till för att lyssna mer, njuta av blommor och det myller av fjärilar och humlor som besöker rabatterna. Visst är det också viktigt att bara stilla njuta. Och kanske sticka en och annan maska på tröjan till stordottern.

Fin onsdag till er och kom ihåg att bemöta varandra med varsamhet.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.