Trädgårdssöndag

’Men titta här’ och ’skall bara rensa bort lite där’ och ’här har nya små blad kommit upp, jag tar bara bort det vissna här…’ och så fortsätter det. En förmiddagspromenad blev rundvandring i trädgården som blev alldeles jordiga fingrar och några renrensade rabatter.

Solen strålar och det är flera plusgrader och ute känns det trädgårdstid. Mamman känner sig bubbligt förväntansfull inuti. Vintern blev så fin med många minusgrader och snövandring och skridskoäventyr och nu härlig vår med trädgårdsfunderingar och rabattrensning. Och altansittande. Och promenader.

Varje årstid har verkligen sin tjusning. Mamman är så tacksam för närheten till naturen, att vi bor och lever som vi gör.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.