Magi och tacksamhet

Du kanske inte ser det eller märker av det. För dig är det osynligt. Det syns inte i spegeln. Fångas inte av någon kamera.

Men vi ser det och känner det varje dag i sättet du ler, pysslar om, älskar oss och ordnar. Du är extraordinär magi. Och runt dig; magiska avtryck i det du gör. Små saker som blir stora för mamman och döttrarna.

Dig får mamman kalla livskamrat, make och bästa vän och våra underbara döttrar kalla pappa.

Och visst bråkar vi och är disharmoniska och tappar balansen lite då och då. Sådant är det livet. Men alltid finns den med oss vår grund, vår gemenskap, vår kärlek och magi.

I dessa tider är det tydligare än annars hur viktiga vi är för varandra. Att vara här med er, min familj, är helt enkelt magi.

Ta vara på varandra och bemöt varandra med varsamhet. Öva er i tacksamhet och var ödmjuka. Det behövs mer än annars just nu.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.