”Stella”

Fin dikt från sofiasivertsdotter som du finner på Instagram.

En del ord härute i den stora internet-etern känns sannare och ärligare än andra. Mamman läser dessa ord och mycket klingar i takt med min egen fasta övertygelse om ärlighet, mänsklighet, sanning, omtanke och empati.

Fin onsdagskväll till er, ta hand om er och bemöt varandra med varsamhet.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “”Stella””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.