Strumpstickning

Mamman tappar bort tiden alldeles i stickandet av strumpskaftet till strumporna Lucky Me Socks av mönsterdesignern Sofia Kammeborn.

Tja, tiden tappas inte bort helt förstås för inte glöms det när döttrar skall hämtas och mat skall lagas men det känns som om tid och rum helt försvinner när maska för maska stickas i detta fina garn.

Det är första gången mamman köper ett garn specifikt tänkt till strumpor och visst känns det att det är uttänkt och fungerar väldigt bra. Garnsorten heter True Corriedale och kommer från Moods of Colors.

Mamman har beundrat bilder på olika fina strumpor men inte trott att det var något för mig. Tänk så bra det är att våga utmana sig själv ibland och lära nytt. Fantastiskt roligt och sådär jättesvårt och pilligt samtidigt.

Fin onsdagskväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.