Ruskväder

Idag är det ruskväder med sådant där blåsregn som drisselregnar och blöter ned allt. Mamman måste byta kläder efter hundpromenaden och allvädersstället ser moloket ut där på torklinan för att det faktiskt inte står emot alla väder. Det här vädret är för blött och vattnet tar sig in överallt.

Vädret kändes nästan Wuthering Heights ’gloomy’ och engelskt grått. Bokromantiskt. Det får bli någon extra kopp kaffe eller te idag och mycket sittande under ullfiltar. Och kanske något brödbak.

Förkylningarna hänger i och flera döttrar är hemma. Vi kryper upp i kökssoffan och plockar fram läxor, handarbete och målarblock. Och ullfiltar förstås.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.