På kökssoffan

Idag vilar mamman. Flera av oss är förkylda och vi är trötta. Mammans förkylning har inte riktigt brutit ut ännu. Huvudet är luddigt och tröttheten är stor. Mest sitter jag på kökssoffan och stickar på hemligprojekt. Utanför regnar det emellanåt.

Mamman stickar maska för maska kurandes under ullfilt. En dotter ordnar fläderte. Stickning, te, ullfilt, regnsmatter mot rutan och förkylda döttrar som sällskap. Mysigt.

Fin fredag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.