Tacksamhet

Ibland blir känslorna så tydliga. Så starka. Nästan så att de går att ta på. Lyckan över att ha alla dessa fantastiska i min närhet. I mitt liv. Min familj. Döttrarna. Maken. Den galet glada familjehunden. Orden räcker inte till. Så stora är känslorna.

Ni är helt enkelt det bästa med mig. Ni ger mig kraft och riktning. Ni är kärlek. Ni är livet och allt som är viktigt.

Ta hand om varandra och bemöt varandra med varsamhet. Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

4 svar till “Tacksamhet”

  1. Oj, vad den här texten berörde. Jag läser alla dina inlägg med stor behållning, men kommentarerna är det lite sämre med. Men jag känner ända in i hjärtat hur rik jag är med min familj runtomkring mig. Jag har nu jobbat heltid en vecka efter 6.5 vecka semester och saknaden har gjort fysiskt ont. Som att banden som man drar ut snabbt rullas in när man är tillsammans igen, och att dra ut skaver lite varje gång. Vill inte jobba heltid, men i och med att vi så gärna vill ha ett barn till (även om det går hemskt dåligt med det) och jag var sjukskriven hela graviditeten förra gången så är det så. Förlåt om det var lite för utlämnande, men din text väckte så mycket. Tack igen!

    1. Hej Therese
      Inte var din text utlämnande. Den är innerlig och fin och jag är tacksam för dina ord. Sänder dig mina hjärtliga hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.