Ullflykt

Ull som materiel till tröjor, sjalar, koftor, strumpor och mössor. Ull som hobby och passion och utflyktsmål. Härligt.

Vi gör inga stora utflykter i sommar, ser till att hålla distans och följer alla restriktioner men en liten utflykt är ju härligt och livgivande. Inte nödvändigt egentligen men själen lyfter allt lite ändå. Så känns det i alla fall för mamman.

Vi gav oss iväg till en plats mamman länge velat besöka, 60 Garner Nord.

Där mötte mamman garnet Jamieson & Smith från Shetland för första gången och förlorade mig i alla vackra nyanser.

Och i alla mönsterböcker med så mycket fint.

Hela dagen kunde mamman suttit där. Det är fantastiskt att träffa andra människor som förstår och som tycker lika mycket om ull som vi gör. Butiksägarinnan kändes verkligen som en besläktad själ så till 60 Garner Nord kommer vi många fler gånger.

Pappan hittade garn och mönster till en mössa till mamman. Det får bli hans stickprojekt i sommar. Mamman hittade inget speciellt utan var bara glad och nästan överväldigad av stunden och njöt av att bara stå där bland ull, ullmänniskor och mönsterböcker. Det var underbart.

Nu låter mamman huvudet fundera över nya stickidéer i härliga ullgarner.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.