Handarbete

Hon skulle bara sy lite dottern och fick uträkningshjälp av pappan och vips en dag senare är den färdig kjolen. Handarbete och kreativitet är så givande och underbart.

Mamman som har en riktigt trött dag bara vilar och är. Och så njuter mamman av pysslande, musicerande, handarbetande, bordsspelande och läsande döttrar alltmedan jag stickar maska efter maska på skogsstigssjalen i grönt med partier i mosstickning.

Fin torsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.