Sjalar och sömnad

Och så blev den klar Skymningssjalen med mönster från Sofia Kammeborn. Dottern är så glad och nöjd och mamman är så tacksam över att kunna skapa fina saker som ger av min värme och kärlek till den som bär plaggen.

Och så har mamman fortsatt på en sjal till mig. Mönstret är designat av Patricia Ann Fortune och heter Forest Path Hap. Garnet är från Ullcentrum på Öland och färgställningen mamman stickar i heter Skogsgrön. Det passar ju fint. Och i mönstret skall det stickas partier med mosstickning vilket mamman måste fnissa lite nöjt åt, skogs-stigs-sjalen som är skogsgrön med mossa i. Det tycker i alla fall mamman är väldigt roligt.

Regniga sommardagar ägnas åt sömnad, stickning, läsning, bakning och matlagning. Och så tittar vi på film tillsammans på kvällarna. Mysigt.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.