Kringelikrok

Säkert var det bra att utöva tålamod och behöva tänka om. Eftersom det blev mycket att repa upp och garnet trasslade sig och gick sönder fanns inte tillräckligt mycket kantgarn att börja om med. Då fick det bytas spetsfärg till en mörkare grön som fanns tillräckligt mycket av i garnskattsgömman.

Och för varje stickad maska är jag nästan glad att det blev fel så att kanten behövde repas upp. Det här blev mycket bättre med en lugn och stillsam färgövergång och helheten minner om tall och skog. Precis så mamman tänkt från början att det skulle bli.

Ibland är vägarna kringelikrokiga och det är väl precis så det skall vara.

Fin tisdagskväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.