Skymningssjal och sömnad

Så är den klar Skymningssjalen med mönster av Sofia Kammeborn förutom att trådar skall fästas och så skall den tvättas och blockas också förstås. Men den är färdigstickad.

Idag skall mamman börja med sömnadsprojekt till döttrar och kanske ordna lite i trädgården. I tvättstugan hänger ett stort tygstycke som mamman sicksackade kanterna på igår och tvättade så att det både krympt färdigt och fällt färdigt innan sömnad. Tyget skall bli två helklockade kjolar, hoppas mamman i alla fall.

Sömnad är inte det mamman gör bäst men med lite tålamod och påhittighet kommer det nog att bli bra. Och mamman får förstås fråga största dottern och pappan om hjälp när jag inte förstår.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.