Lördag

Mamman vaknar tidigt och tänker att jag lika gärna kan kliva ur sängen och se till att handla mat redan nu på morgonen. Så det gör jag. Skönt att ha handlat innan dagen börjar.

Väl hemma plockar mamman in varorna och tar på sig skogsvandrarkläder, ger hunden mat och vandrar sedan ut tillsammans med pappan som vaknat precis i tid till morgonpromenaden.

Efter promenaden plockar vi fram frukost och kramar på döttrar som kommer tassandes ned lite lagom morgontrötta. Vi äter frukost länge och pratar massa och hinner ändå bli färdiga i tid till Melodikrysset. Och utomhus är det så varmt och soligt att vi kan ta med kaffekoppen ut och lösa krysset på altanen.

Det är trevligt!

Fin helg till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.