Brödbak, maskinstrejk och lite städning

Mamman undrar om de skapat en komplott hushållsmaskinerna. En efter en slutar de att fungera. Nu vill inte bakkamraten herr eller fru hushållsassistent knåda deg längre utan att klaga högljutt.

Mamman får blanda deg i bunken och knåda ihop för hand istället. Och irriterande nog eller möjligtvis glädjande nog verkar det ibland fungera bättre än maskinknådning. Mamman blir väldigt trött i armarna förstås men säkert är det bra träning.

Igår var en brödbakningsdag så nu är lådorna i frysen fyllda med hembakat. Trött i armarna tar mamman tag i städning idag. Dammsugning, moppande av badrumsgolv, toalettskurning och sedan tvättsortering av väldigt stora tvätthögen. Och så skall det lagas lite mat också.

Fin fredag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.