Nämen!

Inte skulle mamman ha mer garn. Skulle ju använda garnet i garnskatten som bara väntar på att bli sjalar, tröjor och vantar. Och så i byggnadsvårdsbutiken låg de där härvorna av ull från Värmlandsfår från en gård i närheten. Helt naturfärgat och obehandlat och alldeles jättefint. Och visst ville härvorna med hem till oss. Alldeles mjuka doftandes lätt av lanolin och ull. Strumpor till mammans kalla fötter det vill de bli de här härvorna och säkert finns det så att fler i familjen kan få sig strumpor. Ja. Så får det bli.

Regn och blåst och inne tända ljus och pyssel runt köksbordet. En underbar dag.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.