Stickning, förkylning och morgonsysslor

Stickar Skymningssjal av mönsterdesignern Sofia Kammeborn. Tänkte mig först en randig med garn av många olika färger ur min garnskatt (ullgarn som blivit över från olika stickprojekt). Men så förstod mamman inte riktigt mönstret och bestämde att det fick bli en enfärgad med spetskant i annan färg. Att prova med enfärgat först innan det är dags att väva in olika färger känns smart.

Mamman är aningens förkyld och ser till att vila så mycket det går. Om en stund skall en köttgryta sättas igång. En gryta inspirerad av Julia Child. Och så behövs det städas lite och bäddas, diskas, tvättas och ordnas inför helgen.

Fin fredag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.