Morgonfundering

Morgonfrost och hög luft. Som om det vore vinter på riktigt idag. Härligt.

Stillsam morgonpromenad i skogen och väl inne stickning vid köksbordet. Också det härligt.

Och sedan vardagspyssel med lite städande, ordnande och fixande med talbok i öronen.

Mamman funderar samtidigt som maska för maska stickas och undrar ifall det kanske skulle kunna gå att sticka tröjor för att sälja. Stickning är ju underbart roligt. Kanske kan mamman ta emot beställningar på t ex Islandströjor. Den tanken är intressant.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.