Söndagsnöje

Skojiga saker att göra tillsammans en stormig söndag; plocka isär diskmaskinen för att rengöra och felsöka. Sitta nära titta med ficklampa i handen och undra ”men varför gör den så? Och hur fungerar det här? Och är den trasig eller skall den fungera så?” Och torka lite med hårtork också när själva bortplockandet sölade ned. Finurligt.

Och så rengör vi slangar och spolar och torkar och ordnar och skrattar och myser och är tacksamma för att vi är tillsammans och faktiskt njuter av något så fånigt som att försöka laga en diskmaskin.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Söndagsnöje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.