Stoppa

”Hål i ullstrumpan”, säger pappan. ”Lägg den där så lagar jag”, säger mamman”.

Så har strumpan legat där ganska länge men idag plockar mamman fram bok, garn och synål. Nu skall strumpan stoppas.

Det är ingen kunskap mamman har men som går fint att läsa sig till och nu är strumpan lagad. Kanske är lagningen inte finast men strumpan går att använda i alla fall för att ta på sig när kvällen är kall och fötter är trötta och behöver värmas.

Det är fint att laga och ta hand om. Det känns bra att vårda våra saker och använda så länge det går.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.