Så är vi tillbaka i terminsrutinen. Väckarklockor i den tidiga morgonen och dagar då vi är på olika platser. Det är som vanligt svårt att vänja sig vid. Tillsammans är bättre.

Mamman kör åt olika håll och lämnar och hämtar. På dagen hemma är det tyst. Bara mamman och familjehunden som tassar runt och ordnar. Det finns som vanligt mycket att ordna med. Att vara hemma och sköta ett hushåll är en heltidssyssla. Så visst har mamman att göra men det känns så tomt utan barnljud och barnnärvaro.

Nu vandrar mamman och familjehunden ut i skogen en stund. Kanske sätter vi oss vid lilla sjön för lite vila när vi vandrat ganska långt. Sedan är det dags att baka bröd, sortera tvätt, starta tvättmaskiner, städa lite, förbereda mellanmål och middag och så skall jag sticka lite på yngsta dotterns Riddari.

Fin torsdag till er.