Stora kliv

Vi tar stora kliv. Mammahjärtat både jublar och brister samtidigt. Döttrarna växer, utvecklas och lyfter och vingarna bär. Och inte alldeles precis sådär ovanför jordytan utan storstilat med höjd, trygghet och mycket glädje. De bär all vår kärlek med sig och det syns på så många sätt. Stoltheten och tacksamheten över barnen och vårt liv och våra livsval är oändligt stora alla dagar men kanske ändå lite extra på dagar som idag då ännu en dotter tar ett stort kliv från grundskola till gymnasium.

Tårarna rinner nedför mammans kinder samtidigt som själen jublar och hjärtat sjunger ”se nu själv så högt du når”.

Att få vara mamma är svindlande underbart och alldeles fantastiskt och ett oändligt stort äventyr.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.