Efter frukost sätter sig mamman med kaffekoppen vid sidan om och fattar stickningen. Det är dags att fortsätta på yngsta dotterns Hansel Hap sjal. Nu är det dags för mönsterstickning och mönsterfärgerna har dottern själv valt och mamman skrivit ned på papper.

Det är så spännande att sticka till döttrarna. Det här mönstret har mamman stickat flera gånger nu och ändå är det på något sätt nytt varje gång med nya färgkombinationer att upptäcka.

Det är så underbart att få se och uppleva döttrarnas olika val, olika sätt att kombinera färger och olika sätt att vara. Så lika men ändå så olika. Det är fantastiskt att få vara nära, tillsammans. Ta del och att få lyssna till deras tankar, idéer och upplevelser. Mamman hoppas så att alltid få ha det så här. Alltid få ta del, få vara nära. Delaktig.

Fin tisdag till er.