Sjalstickning

Efter frukost sätter sig mamman med kaffekoppen vid sidan om och fattar stickningen. Det är dags att fortsätta på yngsta dotterns Hansel Hap sjal. Nu är det dags för mönsterstickning och mönsterfärgerna har dottern själv valt och mamman skrivit ned på papper.

Det är så spännande att sticka till döttrarna. Det här mönstret har mamman stickat flera gånger nu och ändå är det på något sätt nytt varje gång med nya färgkombinationer att upptäcka.

Det är så underbart att få se och uppleva döttrarnas olika val, olika sätt att kombinera färger och olika sätt att vara. Så lika men ändå så olika. Det är fantastiskt att få vara nära, tillsammans. Ta del och att få lyssna till deras tankar, idéer och upplevelser. Mamman hoppas så att alltid få ha det så här. Alltid få ta del, få vara nära. Delaktig.

Fin tisdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.