Idag har mamman en trött och lite ledsen dag. Tankarna virvlar runt i huvudet. Då är det bra att ta fram stickningen. Maska efter maska stickas i det som skall bli en ny Hansel Hap sjal och sinnet stillar sig lite efter ett tag. Det är meditativt att sticka.

Huvudet värker och själen är tyngd trots morgonbad i kallt vatten och frukost ute under blå himmel tillsammans med de underbara döttrarna.

Mamman har börjat våga bada trots kallt vatten för att det känns härligt befriande att vara med istället för att stå vid sidan om. Hopp i och hopp upp förvisso men ändå i med badkläder på. Döttrarna uttrycker glädje över detta beslut mamman tagit. Vara-med-beslutet.

Badet friskar upp och gör glatt men ändå vill sig inte humöret. Tankarna far runt. Kanske blir det bättre efter vardagssysslorna. Sängarna behöver bäddas, tvätt måste tvättas, golv skall dammsugas och bröd bakas. Bäst att sätta igång.

Fin onsdag till er.