Kvällsutflykt

Med badkläder och handdukar i ryggsäck vi far mot havet. Det var egentligen lite sent att fara iväg. Vi var trötta och soffan såg skön ut att sjunka ned i. Men så är det härligt att ge sig ut till saltluft och saltvatten. Ta ett kvällsdopp och samtidigt få en kvällspromenad. Att ta på sig ulltröjor efter doppet var skönt och värmde fort och bra.

Det blev en glad tur med skratt och prat. Att sitta på klippor vid havet tillsammans är härligt. Att bada i saltvatten välgörande.

En härlig kvällsutflykt.

Fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Kvällsutflykt”

 1. Vilken fin bild på dig, och vad jag förmodar är dina döttrar! Är tröjorna egenstickade? Förstår i så fall vad du menar med färgerna som speglar deras olika uttryck och personer och jag förstår att fotot då kan innebära ännu fler betydelser.

  Hoppas badet var uppfriskande!

  1. Hej Therese
   Tack! Ja, tröjorna är egenstickade, egna färgval. Så underbart att kunna sticka själv och att kunna ge döttrarna möjlighet att välja helt själva.
   Badet var härligt och uppfriskande!
   Fin dag till dig och dina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.