Avig

Idag vaknade mamman på dåligt humör. Avig, sur, irriterad och lättretlig. Pappan som gick upp tidigt fick sällskap av trötta mamman som inte ens vinkade av utan satt sur-arg kvar vid köksbordet. Det var både dumt och onödigt.

Efter utomhusfrukost tillsammans med döttrar under parasoll blev mamman på bättre humör och ser nu till att äntligen göra färdigt alvkappan som skulle sytts färdigt för flera dagar sedan.

Den blir väldigt fin och det är skönt att kunna sitta utomhus med sömnadsprojekt. När kappan är klar är det dags att sticka lite till på minsta dotterns Hansel Hap sjal. Och så behövs det pysslas och ordnas inomhus med tvätt och städ och lite bakning och matlagning.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.