Musiklördag

Största dottern har flöjtensemble och eftersom vi bor som vi gör, lantligt, behöver hon bli skjutsad dit hon skall. Att köra dit och sedan hem för att en liten stund senare hämta igen blir varken praktiskt eller särskilt miljöklokt så mamman sitter kvar på övningen.

Tänk så bra att få en stunds stickning och härligt att vara med när dottern musicerar. Att få lyssna och se en del av dotterns musikvärld. Det känns bra både att få njuta fin musik och att dottern faktiskt vill ha mig där.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.