Tidigt

Tidigt vaknar mamman för att familjehunden behöver ut. Först känns det lite jobbigt att kliva ur sängen när jag egentligen bara vill sova men så går vi ut i en morgon som är stilla och magiskt vacker.

Det är ännu kyligt i luften och jag har vinterjackan på för att inte frysa. Säkert blir det varmare under dagen.

Det är helt tyst förutom fågelkvitter. Jag vandrar med hunden vid min sida och njuter av stillhet och av att vi snart skall in till resten av familjen för att fira påskens början. Idag skall det pyntas påsk och ordnas med lite påsköverraskningar till döttrar men först blir det frukost.

Fin fredag till er och glad påsk.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.