Det är ännu en tidig och solig morgon. Vi går upp när pappans väckarklocka ringer och det ordnas frukost och matsäck för pappan och största dottern. Idag får han sällskap på jobbet pappan och blir övningskörd dit han skall.

Mammans huvud är fullt av tankar idag medan jag vandrar runt. Ledsna och glada tankar om vartannat. Mest fylls jag av tacksamhet över min familj, över fina vänner och människor som fyller mitt liv med glädje. Tårar rinner då och då nedför mina kinder. Blandade tårar av glädje och sorg.

Vi miste en fin, innerlig och sann människa igår. En människa som alltid spridit glädje runt sig med sin humor och omtanke. Hon var fin och jag väljer att kapsla in de minnena av bubblande skratt och karg underbar humor i mitt hjärta.

Jag tar det med mig och ser till att prioritera än mer i mitt liv. Välja det som är viktigt på riktigt. Jag vill ha riktiga, ärliga och sanna relationer. Relationer byggda på engagemang, tid och hjärta. Jag vill att våra barn skall känna och veta att de är oändligt viktiga, viktigast, och att vi alltid är intresserade av deras världar, erfarenheter och tankar. Att vi vill närvaro och engagemang i allt. Alltid.

Fin tisdag till er.