Starka känslor av kärlek och tacksamhet

Mitt under Melodikrysset med all musik från lilla rosa radion dyker plötsligt en textrad upp i huvudet på mig. Den spelas inne i mitt huvud tyst när jag tittar upp för att tillsammans-fundera över musik-klurigheterna med dig.

Aldrig skall jag sluta älska dig…

Och så sköljer det över mig hur lycklig jag är. Lycklig över att få leva med dig. Du som är min allra bäste vän, min livskamrat, min man och pappa till våra barn. Med dig kan jag vara mitt allra svagaste jag men också mitt starkaste. Med dig kan jag gråta, skratta, bråka och vara barnsligt löjlig. Med dig kan en tur till mataffären kännas som ett exklusivt och romantiskt äventyr. Du är mitt liv. Du och våra underbara barn och så vår fina hund förstås.

För er, min familj, är jag så tacksam och lyckan är så oändligt mycket större än jag kan beskriva i ord.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.