Mitt under Melodikrysset med all musik från lilla rosa radion dyker plötsligt en textrad upp i huvudet på mig. Den spelas inne i mitt huvud tyst när jag tittar upp för att tillsammans-fundera över musik-klurigheterna med dig.

Aldrig skall jag sluta älska dig…

Och så sköljer det över mig hur lycklig jag är. Lycklig över att få leva med dig. Du som är min allra bäste vän, min livskamrat, min man och pappa till våra barn. Med dig kan jag vara mitt allra svagaste jag men också mitt starkaste. Med dig kan jag gråta, skratta, bråka och vara barnsligt löjlig. Med dig kan en tur till mataffären kännas som ett exklusivt och romantiskt äventyr. Du är mitt liv. Du och våra underbara barn och så vår fina hund förstås.

För er, min familj, är jag så tacksam och lyckan är så oändligt mycket större än jag kan beskriva i ord.