Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

En märklig dag

Idag känner sig mamman oorganiserad. Jag springer hit och ordnar dit och det känns som om ingenting blir ordentligt gjort. En märklig dag. Och konstigt varmt väder är det nästan så att det känns olustigt för sånt här väder brukar det väl inte vara i mitten på oktober.

Fastän det känns som om inget blivit gjort har jag bäddat, tvättat, fryst in bröd, sorterat tvätt, slängt skräp vid återvinningsstationen, varit ute på promenad med familjehunden och lagat mat. Och så har jag kört döttrar till skolor och hämtat vid skoldagens slut.

Och övat på att sitta framför iPaden och spela in mig när jag talar om stickning och lite annat. Det är konstigt att se och höra sig själv. När jag provtittar glömmer jag nästan bort att det är jag där på skärmen och blir sittande för att lyssna. Det är ju spännande att höra vad hon skall säga hon den där jag.

Mamman funderar på att starta en videopodcast med stickning som fokus. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Passar på att öva lite så länge.

Nu sitter vi på instrumentlektioner med fiol och cellospelande döttrar. Det är underbart att höra hur fint de spelar och få ta del av allt de lär sig.

Fin måndagskväll till er.

« »

© 2019 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.