Jag sätter mig här mitt ute i skogen vid en bäck. Vattnet porlar och hunden som älskar vatten plaskar runt medan jag njuter av stillhet, lugn och glädje.

Glädje över hur härligt livet är. Glädje över hur roligt hunden har här på vår promenad. Glädje över att vi till slut hittade just denna hund som familjehund. Hon är glädje och kärlek i hela sin personlighet. Jag känner glädje över att vi har varandra i vår familj. Döttrarna är vår allra största glädje och vår kärlek till varandra håller allt samman.

Kanske är det solskenet genom träden här ute som gör mig extra glad idag. Kanske är det lugnet här ute i naturen. Kanske är det gårdagens tillsammans-studiedags-mys som gör att allt känns lite extra bra. Jag vet inte. Dagen idag känns fin och mamman är innerligt tacksam över allt vi får lov att kalla vårt.

Fin fredag till er.