Så är det åter fredag och helg. Härligt!

Mamman har hjälpt yngsta dotterns skolklass att köras hit och dit idag så dagen fylldes av mycket bilåkning och prat med glada barn. Och så har jag promenerat i skogen med hunden, sorterat tvätt, åkt för att titta på vinterjackor med döttrar och lagat vegetarisk lasagne till middag med olika sallader till.

Och så har jag stickat på yngsta dotterns tröja som jag lovat att sticka färdigt innan något annat stickprojekt påbörjas. Mamman önskar sig fler armar. Så praktiskt det hade varit. Då hade jag kunnat sticka på två projekt samtidigt. Fast jag har ju inte bråttom. Men ändå. Det hade varit bra.

När mamman började sticka tänkte jag att ett projekt i taget skulle bli färdigt och inget nytt garn skulle köpas under tiden. Så har det inte riktigt blivit.

Nu är det dags för döttra-önskad film, kvällste, ullfilt över benen och stickning.

Fin fredag till er.