Lite sömnad

Länge har det legat i lådan tyget och väntat på att få bli nya gymnastikpåsar. Döttrarna har tålmodigt väntat och lånat påsväskor av varandra. ”Blir de färdiga snart påsarna?” har det frågats någon enstaka gång men ingen har tjatat utan bara väntat snällt. Så plockade vi då fram tyget, snörena och symaskinen och pappan letade fram en bra beskrivning som finns här nedan att titta på.

Famljehunden hjälpte också till.


Fin lördag till er.

Här hittade jag beskrivningen till gymnastikpåsen

Lite mer om gymnastikpåsar

 

Etiketter: familjehunden, gymnastikpåse, sy

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Lite sömnad”

 1. Vilka härliga gymnastikpåsar, de blir lätta att hitta bland alla andras. 🙂

  Det är alltid roligt att få del av dina tankar, men idag gladdes jag lite extra av att få se några bilder. Av någon anledning hade jag fått för mig att familjehunden var en sheltie, men det var nog bara i mitt huvud. Får jag fråga vilken kennel hen kommer ifrån, ser så fin ut! Golden har funnits i mitt liv, just nu inte utan en vallhundsras, men riktar blickarna ditåt igen så smått.

  Jag känner också igen notstället, samma som min man har (han är klassisk musiker), men med småbarn så är instrument väl instängda hos oss.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  1. Hej Therese
   Visst är det ett härligt tyg och förhoppningsvis kommer påsarna att hålla bra. Tänkte inte på att de blir lätta att hitta bland andra, men så bra!
   Ditt huvud har för övrigt inte fel angående ras av familjehund. Vi hade en Sheltie förut men jag har inte skrivit något om honom och att vi blev tvungna att finna honom en annan familj. Det var ett stort och svårt beslut men rätt. Tyvärr var Sheltien en mycket osäker och rädd individ och det uttryckte sig i aggressivitet. Vi kunde inte behålla en hund som attackerade och bet människor som kom in i vårt hem. Han fick därför flytta till en dam med stor vana av vallhundar och bor nu hos henne tillsammans med flera hundar av sorten Border Collie.
   Vi var utan hund ett ganska långt tag men saknade att ha en fyrfota familjehundsvän och hittade en kennel med stabila familjehundar. Vår nya familjehund är en Golden som nu är sju månader.
   Kul med samma notställ. Vi letade till döttrarna och fick tips om ställ av den här sorten. De känns stabila och bra.

   Mejla mig gärna på mamma@fembarnsmamman.se så ger jag dig mer uppgifter om kenneln som vår tik kommer ifrån.

   Fortsatt fin helg till dig och dina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.