Det är musikens helg eller kanske är det musikens vecka när jag tänker efter. Eller år, egentligen. Eller liv. Det är härligt.

Ja, hursomhelst är det mycket musik nu från fredag till söndag. I fredags var vi i en stor kyrka i storstaden för att lyssna till verket Carmina Burana där en dotter sjöng i kören. På lördag kördes en dotter till flöjtensemble och en till repetition inför Kulturskolans Vårgala och idag är det generalrepetition inför galan som hålls i eftermiddag.

Mamman är med för att lyssna till generalrepetitionen och pappan får närvara på själva galan. Resten av barnaskaran är kvar hemma för att ta det lugnt och bara vara. För att ta det så där lugnt och långsamt som vi vill göra alltid egentligen.

Nu sitter mamman lätt tillbakalutad i en stol ute i salongen. Jag tänker mig försöka att sy fast en ärm i pappakoftan och kanske sticka lite på min egen restgarnsloppa medan jag lyssnar till finmusik.

Fin söndag till er.