Så är mammabilen hemma igen med reparerad startmotor. Något med slitna ”kolijox” vilket ju är ordnat nu av vår snälle mekaniker. Det gick bra utan mammabil också men bara för att pappan planerade om sitt arbete och såg till att vara hemma. Det känns gott att ha mammabilen hemma igen. Som att ha fått tillbaka en stor frihet.

Mamman behöver bilen så väl eftersom vi bor lantligt och kör lite hit och dit under veckorna.

Idag har jag kört döttrar till buss och skolor, handlat lite mat och återvänt hem till yngsta som är hemma med rosslig hals och hosta efter ännu en förkylning.

Vi skall göra lite läxor dottern och jag och så behöver mamman tömma tvättstugan på skräp, tvätta tvätt, städa, bädda sängar, baka bröd och sticka lite. Och så det viktigaste av allt, krama på dotter som är hemma.

Fin onsdag till er.