Förkyld och trött men väldigt glad och oerhört tacksam sitter mamman vilandes i soffan idag. 

Mamman är så tacksam för allt fint som vi får lov att kalla vårt. Igår kväll satt vi hela familjen i en stor kyrka i storstaden för att lyssna till stordotterns julavslutning. Samtliga elever på musikgymnasieprogrammet sjöng och spelade och skapade magisk julstämning. Stordottern som nu gått en termin på programmet hade en egen programpunkt. Hon spelade på sin blockflöjt ackompanjerad av en äldre elev på cembalo. 


Längst fram i mitten stod hon strålande lycklig och stolt över att få spela sin fina flöjt i den stora och vackra kyrkan med oerhört fin akustik inför en riktigt stor publik. Mammans hjärta slog allt några extra slag och hjärtat svämmade över.


Döttrarna är så innerligt älskade och vi är så glada och tacksamma över att få följa deras utveckling och vägar i livet, i stort som smått. Att dela upplevelserna är så väldigt fint och värdefullt. Tillsammans är helt enkelt bäst.


Fin onsdag till er.