Veckorna går så fort att mamman knappt hinner med. Innan jag hunnit blinka är det fredag igen trots att det nyligen var måndag.

Den senaste tiden har jag dragits med väldigt jobbig huvudvärk som gjort mig extra trött och som tvingat mig till mycket vila. Jag har helt enkelt inte orkat med vare sig utanför-hemmet-arbetet eller vardagssysslor. Troligtvis är huvudvärken symtom på stress. Några dagar nu har mamman mest suttit still eller legat ned på kökssoffan. Lite stickning har jag orkat med.

Det är först idag som jag fått ordning på tvättberget som vuxit sig bortom rimliga proportioner. Nu är kläder, handdukar och annat åter på sin plats och ny tvätt har förstås lagts in i maskinen. Dammsugit upp alla smulor och allt damm fick jag också gjort fram på eftermiddagen. Det kändes fint.

Nu hoppas mamman att huvudvärken skall hålla sig borta. 

Fin tisdag till er.