Vi gör iordning matsäck och åker för att paddla kanot på sjöar eller far till havet för att vandra på klippor och låta döttrar fiska krabbor i timmar och för att känna havssaltdoften. En dag blåste det så mycket att havsvattnet yrde upp och stänkte ned oss trots att vi stod ganska högt. Det var härligt. 

Och alla döttrar vill fortfarande åka med på våra utflykter. Det är mamman alldeles extra tacksam för. Det är gott när alla är med. Då är mammans hjärta fyllt av glädje och kärlek. Tillsammans är bäst helt enkelt.

Utflyktsdagar åtföljs av hemmadagar med filmtittande, lek, brödbakning, matlagning, tvätt, trädgårdsarbete, städning och matinhandling. När det regnar som det gjort från och till hela dagen idag tittar vi på film. Då får mamman stickat en hel del på dotterns Loppa kofta. Det är också trevligt.

Fin kväll till er.

Etiketter: döttrar, mamman, semester, sticka, tacksam, tillsammans, utflykt