Mamman och pappan vaknar av att solen lyser in i sovrummet och bestämmer oss för att gå upp och ut. Ut på morgonpromenad med hunden. Ut i skogen. Några döttrar har redan vaknat och kramar oss godmorgon innan vi går ut. 

På vår promenad går vi förbi hästar, kor och kalvar och stannar för att prata med bonden som bygger om vid sin lada. Han har alltid nya spännande projekt igång och är på något sätt alltid i rörelse. Mamman tycker mycket om att stanna till för att tala med honom en stund. Idag står han på ladans tak. Vi talar om hur korna nu skall få större plats på vintern och så pratar vi om brödbak och andra vardagligheter. Det är en fin stund.

Så går vi in och plockar fram frukost och sätter oss utomhus för att äta. Vi äter länge och skrattar och pratar här ute vid köksträdgården och så löser vi melodikrysset. Döttrar fnissar när vi hyssjar då Eldeman ställer sina musikfrågor och så är vännerna med via nätet. Det är lördag och semester och vädret är fint. En härlig dag.

Fin lördag till er.

Etiketter: bonde, döttrar, frukost, hästar, hund, kalvar, kor, mamman, melodikryss, pappan, promenad, sol