Sommarlunk

Mamman vaknar samtidigt med pappan och ger mig ut på morgonpromenad när han åker till sitt arbete. Det är tidigt och alla döttrarna sover ännu.

Jag vandrar ut och njuter av naturen. Mest längtar jag förstås efter kramarna när jag kommer in igen. När döttrar vaknar. 

Och så längtar jag till när pappan får semester. Det är bara några få dagar dit. Då skall vi göra lite småutflykter tillsammans hela familjen men mest bara ha det bra och låta dagarna forma sig med sommarledighetspyssel. 

Just nu fyller vi dagarna med prat, lek, kortspel, promenader, korta ärenden, stickning och musik och så blir det förstås mycket matlagning för mamman. Det känns nästan som om jag precis plockat bort frukosten när det är dags för lunch. Och så blir det lite mellanmål då och då. 

Jag njuter så av att vara ledig tillsammans med underbara döttrar.

Fin onsdag till er.

Etiketter: döttrar, ledig, mamman, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.