Så har också mamman sommarlov eller så kanske det skall heta semester eftersom jag är lärare och inte elev. Fast sommarlov låter både  roligare och trevligare. Sommarlov får det bli. 

Mamman vaknade väldigt tidigt ändå trots sommarlov och vandrade ut i skogen med familjehunden medan döttrar sov. Det är skönt att vandra ute i skogen för att lyssna till alla skogens ljud. När mamman kom in igen hade några döttrar vaknat. 


Vi åt frukost länge och pratade och skrattade. Att vara tillsammans är verkligen underbart. Sommarlov är bra.

Nu leker några döttrar utomhus, någon bakar och mamman ordnar inför eftermiddagens aktivitet. Då skall mamman åka med näst största dottern till stort orkesterdagsläger. Dagslägret tror jag kommer att bli en fin upplevelse för den fiolspelande dottern. Mamman är med som hjälpreda och får njuta av klassisk musik i fina lokaler. Kanske hinner jag fästa lite trådar i stordotterns Loppa kofta under tiden. Stickning och musik. Känns som en trevlig eftermiddag.

Fin onsdag till er.

Etiketter: baka, dagsläger, döttrar, hund, mamman, musik, orkester, sommarlov, stickning, väckarklocka