Glädje och kärlek

Mamman gläds åt små späda blad som tittar upp ur rabatterna, åt knoppar på träden, åt fågelkvitter och vårsol. Jag gläds åt döttrar som leker, har det gott och mår bra. Jag gläds åt alla kramar, all kärlek och all gemenskap. 

Jag gläds åt det goda i människan. Jag gläds åt min egen lilla värld som vill gott och väl. Det goda och snälla behövs mer än någonsin. Förståelse, vidsynthet, kärlek och empati måste få tränga igenom allt annat. Tränga bort det som inte vill väl. 

Jag väljer kärlek i tanke och handling. Jag väljer att låta tårarna rinna nedför mina kinder när det behövs men låter inte rädsla eller ilska ta överhanden. Idag vill jag att medmänsklighet och kärlek skall ta all plats.

Fin helg till er.

Etiketter: döttrar, empati, gemenskap, glädje, kärlek, kramar, mamman, omtanke

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.