Födelsedag

Vi firar födelsedag och det nyses och hostas men vi har det bra tillsammans. 


Sedan tidiga morgonen vajar flaggan majestätiskt från vår flaggstång i en trådgård som blir alltmer vårlik för var dag. 

Eftermiddagsvädret är så vackert och dottern som nu fyller hela sexton år än vackrare.

Vi har bakat tårta och dottern har öppnat paket. Golvet nedanför födelsedagsbarnets säng var som vanligt fyllt av ballonger på morgonen och dottern väcktes av sång, levande ljus och många kramar. Och hon vill vara med oss för att fira. Hon har valt lunchmat och middagsmat och film som vi skall titta på ikväll hela familjen. 

Att få vara mamma är fantastiskt. Jag är tacksam och fylld av vördnad idag inför livets storhet och faktumet att jag är lycklig. Att sitta tillsammans med en nu ganska stor dotter som säger ”mamma och pappa ni är så mysiga, ni är bäst” känns som en av livets största gåvor. 

Vi kan inte köpa henne dyra gåvor eller ge henne stora upplevelser i form av långa resor eller annat men vi kan ge henne vår tid, vår kärlek och vårt engagemang. Vi kan visa att hon alltid är viktig och det känns som om hon verkligen förstår och uppskattar det vi gör och är. Hon förstår att det största är det till synes lilla. 
Idag svämmar hjärtat över. Det är en vacker dag och tacksamheten stor.

Fin fredag till er.

Etiketter: dottern, födelsedag, mamman, tacksamhet, väder

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.