Sjukstuga

Alla döttrarna mår dåligt. Det värker i halsarna, gör ont i huvudena, är febrigt, hostigt, snuvigt och tröttheten är stor. 

Mamman pysslar om och serverar varmt vatten med honung och citron och kramar om lite då och då. Många kramar behövs under dagen när döttrarna känner sig skruttiga och trötta. 


Förutom att ta hand om de sjuka döttrarna ordnar mamman här hemma. Idag har jag bakat bröd. Det behövdes då vi tog fram det sista brödet ur frysen igår kväll.  Mamman har bakat flera mammabröd, hönöbröd och solroskärnerostbröd så nu finns det gott om bröd för oss att äta till våra frukostar några dagar framöver.


Fin kväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.