Vandrar långsamt och är lite trött.

Mamman stickar strumpor och bakar bröd. Idag går allting långsamt. Mamman är trött. Orkar inte riktigt ta sig för saker. Gör det som måste göras och inte särskilt mycket mer.

Jag letar isolerade hönshus förstås för att kanske infria drömmen om egna höns. Vi får se hur det går. Nu skall jag i alla fall starta tvättmaskinen och dammsuga golv innan det är dags att hämta döttrar från skolor.

Fin torsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.